Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

A Datamagicről

További tartalmak

Rólunk mondták

„Jól átgondolt logikával, korszerű technológiával és letisztult felületekkel felépített szoftvert ismertünk meg a DataMagic Vállalatirányítási Rendszerben. Bevezetését magas szintű támogatói és szakértői háttér segítette, ezzel együtt kiváló ár-érték arányt biztosítottak számunkra. Az üzleti folyamatok teljes integrációja valósult meg, a tevékenységek teljes körben követhetőek lettek, ezáltal egyszerűsödött a döntés-előkészítés, az operatív munka és a vezetői döntéshozatal folyamata egyaránt.”

Fülöp Gáborné, Agrosprint Kft.
tulajdonos - ügyvezető igazgató

 

Tanácsadók mondták:

 

„Korábban állami cégeknél dolgoztam gazdasági vezetőként, és számomra szembeötlő volt az a rugalmatlanság és a funkcionális hiányosságok sokasága, amivel ezeket a cégeket a vállaltirányítási rendszereket szállító cégek kiszolgálták. Aztán találkoztam a DataMagic-kel, amiben minden üzleti megoldás, minden riport a saját elképzeléseimnek megfelelően épült fel. Rugalmas volt, felhasználó barát, funkcionálisan sokoldalú és legfőképpen használható. Nem sokkal később azon kaptam magam, hogy átnyargaltam erre az oldalra.”

 

„Az tetszett meg legjobban a DataMagicben, hogy logikus felépítésű. Emiatt a bonyolult, összetett folyamatok is egyszerűnek tűnnek benne”

 

„Pár hónappal az után, hogy megismertem a DataMagicet, annyira megtetszettek a testre szabható gazdasági események és a workflow rendszer nyújtotta lehetőségek, hogy kipróbáltam, hogy az egyik kedvenc kártyajátékom logikáját át tudom-e ültetni ebbe a környezetbe. Egy délután alatt sikerült megcsinálni, anélkül, hogy bármit is változtatni kellett volna magán a programon. Azóta nincsenek kétségeim a rendszer rugalmasságát illetően.”