Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

ÁFA modul

Az ÁFA analitika lekérésekor lehetőségünk van adott bevallási időszakra vonatkozóan listázni az adatokat, minden bizonylattípusra, vagy igény esetén részinformációk (például csak kimenő számla, vagy azon belül egy adott számlasorszám) is listázhatóak.

afa-01

A „Nyomtatás” funkciónál számos módon van lehetőség az adott listát lekérni, azt nyomtatás előtt megszerkeszteni, majd ennek végeztével Excel vagy PDF formátumban kinyomtatni, valamint e-mailben automatikusan elküldeni anélkül, hogy a rendszerből ki kellene lépni.

afa-02

Az ÁFA kimutatás részletezőjéből egy kattintással a mindenkor hatályos ÁFA bevallási sablont tudjuk megjeleníteni.

afa-03

A típusonkénti bontással lehetőség van az ÁFA lista oly módon történő lekérésére, mely bevallási soronként összesítve jeleníti meg az ÁFA bevallás alapját képező tételeket.

afa-04

Az összesítő jelentéseknél lekérhetőek az EU-s tranzakciók (kimenő és bejövő), szétbontva termékre és szolgáltatásra, továbbá itt van lehetőség az import vámáfás tételeink részletezésének megtekintésére, valamint a törvényben meghatározott adótartalmat elérő tranzakciók megtekintésére is.

Lehetőség van elkészíteni az ÁFA bevalláshoz szükséges XML file-okat, amelyek betölthetőek az ÁNYK-ba és beküldhetőek az ügyfélkapun keresztül.