Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

Főkönyv modul

A Főkönyvi modul használható integrált vállalatirányítási rendszer részeként, valamint önálló könyvelési modulként, illetve akár a kettő kombinációjában is.
Abban az esetben, amennyiben az analitikus modulokból (számlázás, bank, pénztár…) úgynevezett főkönyvi feladással kerülnek be az adatok a főkönyvbe, nagyon sok kényelmi funkció érhető el.
A feladásban lehetőség van modulonkénti, valamint azon belül számla-sorszámonkénti feladásra is. Amennyiben már feladott időszakban változás történt az analitikus modulokat illetően, a rendszer jelzi a hiányosságot.

fokonyv-01

A „Kontírozás” menüpontban lehetőség van tömeges átkontírozásra, valamint adatváltozás esetén ezek visszaírására a törzsadatok közé.

fokonyv-02

A listázások tekintetében számos lekérdezés áll rendelkezésre az alapvetően elvárt főkönyvi kivonaton és a főkönyvi kartonon kívül is, például van lehetőség naplóívre, bizonylatszámra, devizás tételekre vonatkozó lista, vagy akár egy kétdimenziós lista lekérésére is.
A listák egységesen úgy épülnek fel, hogy azok egészen a legalsó bizonylatszintig betekinthetőek legyenek, azaz egy főkönyvi kivonatot lekérve az alapbizonylatig le tudunk menni anélkül, hogy kilépnénk az adott menüből.

A listák személyre szabhatóak, tetszőleges oszlopmegjelenítéssel és sorrenddel, felhasználóként beállíthatóan.

fokonyv-03