Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

Készlet modul

A Vállalkozás árucikkeinek, termékeinek, szolgáltatásainak és minden egyéb a bizonylatokon szereplő tételének karbantartására szolgál.
A készlet modulban lehetőségünk van a különböző analitikus mozgások rögzítésére, mint pl. bevételezés, árukiadás, szállítólevél készítés, selejtezés, raktárváltás, leltározás, komissió.
A Készlet modul maga tartalmazza a készlet törzset, ahol a tételeket létrehozhatjuk, módosíthatjuk, míg a termék analitikus mozgását és életútját szintén ezen a felületen érhetjük el az adott tételt alábontva. Így ez a modul egyben törzsadat szerkesztő és az analitikus változásokat rögzítő felület.
Minden olyan modullal szoros kapcsolatban áll, ahol a készlet elemek a bizonylatokra kerülnek, pl. számlázás, rendelés, termelés.


Lényegi funkciók:
1. Elméleti készletszint kezelés és megjelenítés, ahol a termékre leadott utánrendelés és vevőink rendelései alapján elméleti készletszint látható

keszlet-01
2. Több ársor kezelésének lehetősége, akár örököltetett árazási politikával.

keszlet-02

3. Mennyiségi készletszint figyelés és figyelmeztetés

keszlet-03

4. Cikkszám szótár, ami egyaránt használható szállítói utánrendelés vonalkódos azonosítására, illetve vevői számlanyomtatás cikkszám azonosítására is

keszlet-04

5. Kategorikus csoportosítás lehetőség cikkszám, további készletazonosítók, illetve dimenziók által

keszlet-05