Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

Rendelés és Árajánlat kezelő folyamatok

 

A webshop kommunikációra is alkalmas modulban kimenő és bejövő rendeléseinket kezelhetjük.

rendeles-01

A kiküldött árajánlatokból egy lépésben bejövő rendelést, majd ebből szállítólevelet és számlát készíthetünk. Ezen lépések között minden fontos adat megöröklődik az előzmény bizonylatról az azt követőre, így a rögzítésekkor sok időt megtakaríthatunk.
Különböző szállítási módok használatára van lehetőségünk. Az egyes szállítási módokhoz kedvezményeket is beállíthatunk.
A modul ezen felül alkalmas futárok kezelésére és a futároknál lévő csomagjaink rögzítésére, nyomon követésére is. A futárokkal való kommunikációra több lehetőségünk is van, ilyen például az email, az interface vagy történhet mindez akár manuálisan is.
A cikkszám-szótár segítségével a kimenő rendeléseinken a termékek szállítónál szereplő megnevezését és cikkszámát is szerepeltetni tudjuk. Az így elkészített megrendeléseink megkönnyítik szállítóink számára az áruk beazonosítását.

rendeles-02

Az automatikus rendelés alkalmazásával a készletnyilvántartásban szereplő jelzőszintek alapján a program elkészíti az áruk utánrendelését. Ezeket a rendeléseket csoportosan is kezelhetjük és egy gombnyomással elküldhetjük partnereink felé.
Rendeléseinkből különböző szűrési feltételek alapján listákat készíthetünk, az így elkészített listákat PDF formátumban vagy Excelben lementhetjük vagy e-mailben is elküldhetjük.

 rendeles-02

rendeles-04