Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

Egyedi szoftverfejlesztés

Kifejezetten olyan egyedi szoftveres megoldások fejlesztésére specializálódtunk, amelyeket a vállalatirányításban napi szinten alkalmazunk, és nem csak leegyszerűsítik a vállalat munkafolyamatait, de egyben automatizálják is azokat. Abban is segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek, ha már rendelkeznek jól bevált munkafolyamatokkal, melyekhez nem igazodnak a piacon lévő dobozos ügyviteli programok.

 

Cégünk saját fejlesztésű eszközeivel olyan megoldásokat kínálunk, melyek kifejezetten a megrendelő igényeire és cégére szabottak.

Ezek a speciális funkciók készülhetnek célzottan vezetők részére, annak érdekében, hogy egy teljes és átfogó képet, kimutatási rendszert kapjanak vállalatuk teljesítményéről, így az erősségekről és az esetleges gyenge pontokról is, amelyek idáig rejtve voltak, és amelyeket fejleszteni érdemes.

 

Ugyanakkor a munkavállalók számára is készítünk a munkafeladataikat megkönnyítő funkciókat, így automatizálva például a dokumentációkezelést, a kintlévőség behajtását vagy az értékesítés folyamatait is. A fent említett privát és átfogó fejlesztéseket a DataMagic ERP komplex rendszerébe ágyazva kínáljuk, így építve fel az egész vállalat számára egy hatékonyabb és élvezhetőbb munkavégzést, amely a Vezetőt és az Alkalmazottakat egyaránt támogatja.

 

Kiváló szakembereinkkel – programtervező matematikus és magasan képzett tanácsadó kollégáinkkal – szívesen segítünk Ügyfeleink elképzeléseinek megvalósításában a kezdeti tervek kidolgozásától, azok tényleges megvalósításáig.