Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom

Folyamatfelmérés és specifikáció

Minden jól sikerült ERP bevezetés a megrendelő üzleti igényeinek felmérésével kezdődik, specifikációval és paraméterezéssel folytatódik, és csak ezután lehetséges megfelelően paraméterezett modulokat, folyamatokat átadni. Cégünk több, mint száz Ügyfele számára készített személyre szabott folyamatokat, funkciókat, így ezen a téren nagy tapasztalatra tettünk szert.

Munkatársaink sok esetben azt tapasztalják, hogy leendő Ügyfeleink üzleti folyamatai túlbonyolítottak, sokszor követhetetlenek, és kifejezetten ezért, ennek lekövetésére, átláthatóbbá tételére szeretnének bevezetni egy vállalatirányítási rendszert.

 

Így azonban nem lehet eredményt elérni. Az elhibázott folyamatok bármilyen kifinomult rendszerben is csak bonyolult és ugyanannyira követhetetlen képet mutatnak, mint az a kiinduláskor volt.

Mégis miben különbözünk a hasonló programokat kínáló tanácsadó, bevezető cégektől?

 

Abban, hogy kollégáink meg sem próbálják ráerőltetni ezekre a folyamatokra a rendszer elemeit, hanem az Ügyféllel közösen segítenek kialakítani azt a rendszert, amiben a munka kényelmesebb, átláthatóbb, rendszerezettebb és ezekből fakadóan könnyebb lesz.

 

Az is szerepet játszik az általunk bevezetett rendszerek sikerében, hogy cégünk saját fejlesztésű szoftverét illeszti a megrendelővel közösen kialakított folyamatokra. Így teljes körű folyamatfelmérés után, a DataMagic ERP rendszer megfelelő moduljait a vevő tényleges elvárásainak megfelelően tudjuk alakítani. Ezt követően, folyamatos egyeztetés mellett kerítünk sort a DataMagic vállalatirányítási rendszer moduljainak folyamatos bevezetésére a cég mindennapjaiba.